Gevelreiniging

In de loop der jaren ontstaat er aanslag op de gevel van uw pand, als gevolg van weersomstandigheden en verontreiniging van de lucht. Straalbedrijf van de Geest beschikt over de kennis en de ervaring om al uw steenoppervlaktes te reinigen en eventueel te impregneren. Omdat stenen en type vervuiling nu eenmaal verschillen per pand, vereist elke gevel een andere aanpak van reinigen. Wij hanteren dan ook verschillende uitvoeringsmanieren.

 Zandstralen:

Zandstralen is de meest toegepast manier van gevelreiniging. Met zandstralen wordt olivinezand met behulp van een compressor tegen de gevel aan gespoten. Het olivinezand is een hard mineraalzand dat geen silica en ijzer bevat. Dankzij het zandstralen kunnen de meest hardnekkige plekken worden verwijderd zoals graffiti en oude pleister lagen. Wij van Straalbedrijf Van de Geest kunnen zowel droog als nat stralen (hydropneumatisch stralen).

Door uw gevel te laten zandstralen komt deze er weer als nieuw uit te zien en neemt de waarde van uw huis toe. Het laten zandstralen van uw gevels is hierdoor een investering waar u jaren lang plezier van zult hebben. Bij het zandstralen van gevels is deskundigheid van groot belang. De schade die door onervarenheid kan optreden is soms niet te overzien. Straalbedrijf van de Geest kan bouwen op meer dan 25 jaar ervaring.

zandstralen
Stoom cleanen:

Voor het stoom cleanen maken wij gebruik van hot aqua blasters. Met de hot aqua blaster is de temperatuur van het water af te stellen tot 135 graden en tot een maximale druk van 500 bar. Het stoom cleanen is vooral geschikt voor het reinigen van lichte tot milde vervuilde gevels zoals het verwijderen van klimop, mos en algen.

Chemisch reinigen:

Dit wordt eigenlijk zelden meer toegepast. Wij raden dit ook af bij onze klanten. Er wordt veel met chemicaliën gewerkt wat zeer milieubelastend. Daarnaast brengen we ook de gezondheid van de verwerker in gevaar. Bij ons hoort het chemische r
einigen dus tot het ver verleden en werken wij alleen nog op milieuvriendelijke en verantwoorde wijze.

Klik hier!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Straalbedrijf van de Geest huur je in voor gevelrenovatie, gevelreiniging en mobielstralen.

gevelreiniging